JOOBBA BI WEB 2.0

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Home FELHŐ SZOLGÁLTATÁS

gop_megfeleloseg

Felhőszolgáltatás (cloud service)

A felhőszolgáltatás, felhő szoftver mint fogalom, már évek óta létezik az informatikában, mégis talán csak az utóbbi 1-2 évben kezdett közismerté válni az üzleti alkalmazásokat használó cégek körében.

A felhőszolgáltatás lényege az erőforrások és pénzeszközök hatékony elosztása. Ugyanis nem minden esetben van lehetősége egy cégnek költséges szerverek és egyéb kiszolgáló eszközök beszerzésére, tapasztalt rendszermérnökök alkalmazására. Viszont versenyképessége növeléséhez szüksége van a folyamatait maximálisan kiszolgáló üzleti rendszerekre. Az ellentét feloldására egyszerű megoldás a felhő szolgáltatás igénybevétele, ebben az esetben a megvásárolt, vagy bérelt szoftver az általunk üzemeltetett szerveren fut, így gyakorlatilag teljes mértékben költségként elszámolható szolgáltatást kap, melyet bérlés esetén még a könyveiben sem kell szerepeltetnie, amortizálnia. Ezzel megtakarítja a drága szereverek vásárlását, üzemeltetési költségét, a rendszermérnökök bér és járulék költségeit.

A felhőszolgáltatás akár a szoftver megvásárlásával, akár bérelt konstrukcióban kerül kialakításra, mindkét esetben lehetőség van a testreszabásra, illetve a partner meglévő informatikai rendszereihez történő kapcsolódást lehetővé tevő interfészek kialakítására.

Felhőszolgáltatás elérhető egyedi szoftverfejlesztési projektek esetén is.

Felhőszolgáltatás keretében az alábbi rendszereink elérhetőek akár bérleti konstrukcióban, akár megvásárolva:
  • CRM - Értékesítés támogatás
  • HR - Toborzás - kiválasztás
  • HR - Adminisztráció, munkavállaló/cafeteria nyilvántartás
  • VÁM folyamatmenedzsment rendszer
Szoftver bérlés feltételek "felhő konstrukció" esetén:

1. A bérlés konstrukciók esetén az ár 2 részből a havi bérleti díjból és az esetleges testreszabás díjából tevődik össze.

2. Minimum bérlési idő 3 hónap, ezt az aktiválással egyidőben kell utalással rendezni a számlán szereplő számlaszámon. A bérleti jogviszony bármikor 30 napos határidővel felbontható.